Skip to main content

kursus picghaper~ :)

hoi.. salam semua.... hehe~~

ak xmo intro panjang2, sikit2 je, padat n mantopp!!... okeh... sabtu lepas.... kul 8.00 pagi.. bla...bla... Hotel Continentel KT..... 29/1/2011...lagi bla...bla... ak p skodeng...bla...bla.... (eh acah je..hehe).. kursus nikon... bla..bla... n bla...... zazzzzZzzz.... okeh.. dah...~~

kesempatan tu ak p kursus bukan apa, saja nk belaja ni hah pasal cumira ak yang lawa n comel tu, tapi xreti guna.. walawei.... tu sebab ak p kursus nih.. at least bru ak tahu  kegunaan cumira ni nanti.. cumira apa? alah biasa je... meh sini klik.. :)

kursus ni makan masa lama gak dri kul 8 sampai kul 6.. penat2.. tapi puas ati... lenkali cik nikon buat lagi yer... ak nk join, tp FREE la weh sure ak dtg.. hehe~~

ni antara gambo 'beginner' yang ak sempat ak takap dgn cumira ak nih... see...

~ni la tenaga pengajar2 cumira ~


~gaya potograper ambik gambo model, mcm2 gaye.. hehe~

~ni la model, lawa tak? yang dak laki tu bakal model..ada style la...~

~ni model bertudung..lawa kan... hehe~~

~ni ak ambik versi blurr background.. (ntah jd xtahu la)..

~gaya2 picgraper terbilang..hihi..~


tu jelah gambo yang ak rasa lawa la ak rasa, dlam 20 kpg ak ambik ni je yang jdi, lelain lingkup.. haha 

standart r budk bru nk belajo cumira kan.. lallalala~~ 

ekcelly ada 2 org lagi gambo model, tapi sengaja ak xletak kat sini, coz dressing mout sgt, n eerr.... xlawa tek, t y ak xboh letak, menyemak blog ak jer.. haha... 

ok tu jer.. lenkali ak update gambo lagih.. neh... bereh2... :)


p/s: ak rasa bile ak dah pro ambik gambo nie, mau blog ak jadi blog photographer lak nih... adeh.... layan je la... lallalalallala~~ 



Comments

Popular posts from this blog

Telinga Tersumbat ? ?... hilang nikmat!!

Semalam selepas berbuka puasa saje tengok2 barang kat almari kabinet dapur umah tgk apa yang ada. Then terjumpa putik kapas dlm plastik. Ada la dalam 5, 6 batang. So tetiba tangan ni terasa gatai la plak nak mengorek telinga. Bila ingat2 balik last korek rasa nya setahun yang lepas..kuikuikui. :-P. Jadi tanpa membuang masa ak pun terus la menerjah ruang dalam telinga kanan ak dengan putik kapas tersebut. Masuk sebatang rasa bangga jap. Yer lah tgk sisa2 tahi telinga yang melekat kat putik kapas tersebut banyak kau.. Yela dh stahun tak korek kan.. Haha... Lepas tu ak masuk lagi sebatang n then tetiba telinga terus senyap. Berdengung je. Dengar bunyi pun mcm dengar tak dengar je. 
 ( putik kapas xelok korek telinga )
Ah sudah ak, korek punya korek lagi tak jalan jugak. Letak air pun xjalan. Hati dah risau takut jadi pekak. Xnak la muda2 lagi dh pekak. Dh la nak kawin xlama lagi. Xpasai nt org ckp pengantin baru pekak......hah! Tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! Malam tu terus xjadi nak p t…

Oh! Anak.... alahai Ibu dan Oh! Bapak..... Silap Siapa Kah??

dalam 3 minggu lepas ak berkesempatan melancong sekejap kat pinggir kota. alah  tak jauh mana mana pun.. ROB je.. 

menatang apa tu ROB?? Republik Of Besut la... (ntah mcm mana la terkeluar republik tu.. planet asing baru jumpa ke apa nih..~~)

di ROB ni ak datang buat keje, kat Pejabat Gigi Jerteh. adalah dalam 2 minggu gitu. nak menghabiskan saki baki kerja yang jauh2 dulu sementara nk masuk bulan puasa tahun ni.. boleh buat yang dekat2 pulak nanti.

so, kat sana ak stay la 2 tempat, minggu 1 ak duk Hotel One Utama betul2 duk tengah bandar dan minggu ke-2 pula duk Demong Beach Resort.  Pada ak ok la. harga boleh tahan dan berpatutan. (details nanti ak cerita di entry lain). 

kerja.. biasa la semua ada stress, penat lelah dengan peraturan baru, masalah dengan pihak staf lagi mcm2 la. tapi sebagai org yang di pertanggung jawabkan dengan kerja tu.. kita rilek2 sudeh la... mcm ada satu lagu tu.... 


rilek brader, brader rilek... rilek la............... mcm tu lah lebih kurang kan. 
so, after har…

Digi Internet Brodband ~ Limited Edition Prepaid Internet Turbo 3G Compatible

Salam kepada peminat2 ku semua..(ada peminat ke??) haha.. perasan lebih ak nih.. dah la lama tak update 2 bulan kot.. ni gara-gara PERASAN BUSY lah jadi mcm ni.. aish… tak pe… kali ni ak akan start rajin smula update.. moga2 lah kan.. hahaOk kali ni ak nk review sikit pasal tajuk ni “DiGi Internet Brodband”. Ok ni bukan yang pakai line nyer.. tapi prepaid sahaja.. kiranya kalau korang pakai tak delah nak terikat bayar bulan2.. b’coz tempoh ‘active’ dia berdasarkan bilangan hari bukan berapa jumlah kredit yang ada.. ok nk tahu lanjut Jom!! Baca lagi..
Dah lama sebenarnya ak usha-usha pasal broadband ni, semua provider ak terjah, baik Celcom, Maxis , My Happy hinggalah DiGi nih.. kalau ak nk ambik mana2 pon boleh je bukan ak tak mampu cuma ak nak cari yang lebih bgus je baik dri segi ‘Coverage’ (yang paling utama), speed dan harga dia. Sebabnya lagi ak nak pakai dekat “Samsung Galaxy Tab’ ak sahaja..Usha punya usha akhirnya ak beli gak Digi Brodbandni.. mungkin ada tertanya knpa ak ta…