Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

BEN ASHAARI BLOG

lama ak duk tgk je blog ben nie.. ak k try gak la.. saje suka suki je.. if korg nk tuh g klik kat header neh.. okeh..

berapa kali update n sehari ada berapa?
ntah.. ekcely xtetap sgt, sbb ikut atas mood, kalau rajin byk la entry n kalau malas seminggu sekali tu kira rajin dah sgt.. haha kekangan masa takde kot..
skunk entry dh post ada la dlm 25, tag atas mcm2.. :)

kenapa minat masuk bloglist?
well tak minat sgt pon.. aci tak camtu? hehe.. nk merapatkan hubungan dgn mber2 blogger je.. biar la ada org masuk blog kite baca kisah2 kite, ni tak syok sendri je.. xbest2..
mana tahu dgn bloglish ni dpt ramai lagi kawan.. kwn xsmtinya dlm dunia nyata, dunia maya pon kawan, asal kan semua ikhlas berkwn.. ngeh2!!

bila blog dh popular nk wat apa?
erm.. xthu lagi dh popular bru nk pk.. haha...
kalu dh pop kot, turun la bantu kwn2 pop sekali dgn kite, biar sama2 pop.. xkisahla kt maya ni ke.. asal pop gitu kan, bgus dah... haha pah tu wat r event kat luo cam ari kuarga ke, men bowling ke, percutian ke n …

Kerana Dia... Ben Ashaari

Hmm... ak rasa dah byk bulan ak xupdate blog nie.. dan ak rasa berhabuk bersawang bagai dah...
ak plan nk biar je blog aku ni mcm blog ak yang lepas-lepas.. huhu~~

tapi..
kerana dia.. kerana dia..
ak rasa terpaku jap.. sebab apa tah menariknya pasal dia ni.. ak pon xtahu.. haha
ak terjumpa dia pon dalam link blog arifshahgak.. ala budak mesia yang femes memes kat Russia nun.. haha.. en arif ni ala view sikit pasal dia..
so dri situ lah ak mula2 view blog dia...

first time tu tgk biasa je.. xrasa apa2 pon.. suke tgk pon sbb bro ni badan tough kot... aish.. ak bukan gay ok.. cuma jeles je tgk bdn bro Ben Ashaari ni, bile la ak nk dapat mcm ni...

sejak ari tu, setiap pagi seblum ak buat keje, aku mesti bukak blog Ben Ashaari ni..
setiap cerita dia kat dalam tu, ak selongkar semua entry2 dia.. ak baca je...
kalau ikutan mmg xmenarik sangat mcm sesetengah blogger lain ckp.. tapi 1 je ak suke..
Ben Ashaari ni ikhlas!.. ikhlas menulis dri hati.. ak rasa ak dapat rasa.. sbb tu ak terus terpaku untuk t…

siapa aku??.........

ak ni sape? korg kenal tak aku? sapa akuss nie... akuss mylife pon aku... hensem sgt ke budak nie.. sape dia nie.. apa dia ada, best sgt ke dia nie... hahaha~~ poyos~~ hehe...

ak adalah ak lah... sapa lah ak nk judge org lain kan.. ak kena lah judge dri sendri, nk harapkan org lain xyah r, wat sakit ati je kan... :)

ak org kata garang!... sgt ker? xlah kot.. org xkenal mmg r kata mcm tu.. mcm Ben Ashaari kan bro kan.. dah kenal baru tahu dri kite macam mana... mau xpecah sekampung xsah kan... hahaha..

ekcelly entry ni ak saje je wat khas utk mber ak cik puteri kerek yang bru nk start bermain main dgn blog ni.. saje je menganjing sikit... ahhaha~~

apa-apa pun well.. welcome to the blog club.. haha~~