Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

Kenangan oh! Kenangan....huhu~~

selamat pagi.. selamat tengah hari selamat malam ..dan..dan.. selamat semua hendak-Nya..

sepanjang ak hidup kat atas muka bumi tuhan ni, macam2 kenangan aku lalui.. ada suke ada duka.. ada sakit ati ada sakit kepala sakit tut.. pon ade.. ehehe dri zaman sekolah rendah, menengah hinggalah remaja skunk nie.. ak xleh lari dri pengalaman..benarlah apa org kta, setiap kali kita celik mata, ia menjadi pengalaman baru setiap hari untuk kita.. setiap saat, minit, adalah pengalaman x leh di jual kat mana2..so gunakan lah nikon D3000 DSLR untuk rakam pengalaman anda itu yer..

~smartkan!!...

saje nak promote skit, coz ak minat gak camera ni.. tgh kumpul wet nk sambar se.. lalala~~

*****************************
ok... balik citer asal..

masa skul rendah dulu.. ak selalu berkawan dgn budak2 kampung,sekelas dgn aku, sejiran dgn aku... time tu smue nk enjoy je.. stndrd la budk kecik kan.. mana la nak pikir masa depan lagi.. UPSR xthu apa kebenda lagi time tu, yg penting g seklh balik seklh.. ptg main, ma…